Maki med mango og avocado, aubergine-sushi!

9 Kommentarer på Maki med mango og avocado, aubergine-sushi!

 1. Elin
  Monday, 5. September 2011 3:55 pm

  Aldri smakt sushi eller noe lignende. Kanskje jeg skal prøve det:)

 2. Kikertterroristen
  Monday, 5. September 2011 5:29 pm

  Himmel og hav, komboen av mango og avokado hørtes helt glimrende ut! Jeg spiste veggis-sushi i helga, med marinert tofu, rødbeter, gulrot, agurk og avokado (ikke alt fyllet på én gang i hver maki, altså). Men neste gang det står sushi på menyen skal jeg lage det med aubergine, og mango og avokado. Tusen takk for tipset!

 3. Anonymous
  Monday, 5. September 2011 6:05 pm

  Åhbåi, avokadmangomaki skal jeg lage i morgen. Takk for tipset!

 4. Inger Kristine
  Monday, 5. September 2011 7:53 pm

  tror det er på tide at jeg starter min hjemmelagdsushikarriere, så hiiimla godt det ser ut!!

 5. Maren
  Tuesday, 6. September 2011 7:39 pm

  Mango og avocado; to av de beste tingene som finnes.

 6. Marte
  Wednesday, 7. September 2011 7:20 am

  prøv prøv! det er veldig godt og så føler man seg så flink når man får det til. jeg gjør i alle fall. god bonus!

 7. Helene
  Wednesday, 7. September 2011 3:03 pm

  Jeg har så utrolig lyst til å prøve maki en gang… Skjønner egentlig ikke helt hvorfor jeg ikke har gjort det enda "/

 8. Pål W. Thorbjørnsen
  Monday, 12. September 2011 1:59 pm

  Dette er en privat melding og ikke egentlig ment for veggen din. Fant ikke noen mailadresse jeg kunne nå deg på. Beklager evt ulemper ved at jeg tar kontakt på denne måten, bare slett denne posten om du vil dersom den blir automatisk publisert :)

  Hei! Vi har nettopp utformet og testet et opplegg vi håper vil være nyttig for deg som blogger om veganisme og vegetarisme. Vi håper dette

 9. SuperJanne
  Tuesday, 4. October 2011 2:19 pm

  kjempebra! skal teste veggissushi neste gang :)