Oslo-sommer

Ingenting gir like sterk følselse av sommer som å ligge på et håndkle, på et svaberg, i sola, mens du hører bølgene skvulpe i Oslofjorden.

Når i tillegg personen på nabohåndkleet er Anette, og dere snakker sammen om alt og ingenting og stort og smått, så blir ikke sommeren stort bedre.

Etterpå kan dere dra inn til byen og drikke litt kald hvitvin.

For eksempel på trappene til Deichman, der du kan sitte og beundre et av Oslos fineste bygg.

3 replies on “Oslo-sommer”

  1. Deilig! Denne sommeren har jeg nesten bare vært i Oslo (to dager i København), og jeg har hatt så mye tid, så mye fri. Både våte og varme dager, kjempefint. Trappa på Deichmanske er en fin plass å sitte! Oslo ER en fantastisk, fantastisk by. Det skjer så mye her nå, mer og mer, har jeg følelsen av.

  2. Forresten, Hanne. Dersom du har lyst på billetter til Fitzcarraldo på Cinemateket i neste uke eller uka etter – gå til bloggen min og skriv deg på lista. Hvis du da fortsetter Oslo-sommeren!

  3. Hei Elri! Helt enig at Oslo er en fantastisk by. Den KAN i alle fall være det. Takk for filmtilbud! Det er sånt som gjør Oslo ekstra bra, synes jeg, når man får høre om bra ting man ikke kjente til. Desverre er jeg bortreist de dagene den vises.

Comments are closed.