Kajakk

Nå skal jeg snart slutte å mase om ferien. Det er hverdag igjen. I alle fall er det det for meg, og egentlig er det helt i orden. Tidlighøst i Oslo, med den friske lufta, de lyse kveldene, og Premier League som starter igjen, er kanskje min favorittårstid.

Men før høsten tar helt overhånd både i byen og her på bloggen, tenkte jeg å dele med dere min favorittdille denne sommeren: Kajakk!

Min strålende kajakkpartner, som ble like frelst på kajakk som meg, var min gode venn Therese.

Vi padlet på elva Argens, som til tider kunne minne om en mini-Amazonas, med hengende trær, grønt vann og en intens varme. (Jeg må innrømme at jeg aldri har padlet på Amazonas, eller vært i en regnskog, eller i Brasil, for den saks skyld, men det er omtrent sånn her det ser ut der i mitt hode).

Dette er meg tilfreds.

I likhet med Amazonas, er det et yrende dyreliv ved elva Argens. Vi så flere otere, en knallblå fugl, flere ender og masse øyenstikkere. Vi speidet etter skilpaddene, som visstnok også holder til i området, men de så vi desverre ikke.

Første padledag, var det bare meg og Therese på hele elva, og det var en ganske så meditativ tur der vi følte oss i ett med naturen. Andre padledag var det meg og Therese, og halve Roquebrune som var ute og padlet, og vi følte oss ikke i ett med noe som helst. Men begge var fine turer, altså. Er jeg i en kajakk, er jeg glad, er mitt nye motto.

Det er ingen følelse like god som å ikke ville være noe annet sted enn der du er akkurat der og da.

Målet med turen var et lite vann ved foten av Le Rocher, der vi badet, spiste baguetter…

og bedrev karate/ gikk på vann/ splæsja i vannet.

Hva slags diller hadde dere i sommer?

5 replies on “Kajakk”

  1. nice! jeg og van har hatt dilla på å snike oss inn i utendørs boblebad på hotellene nede ved stranda i cambria, gjerne rundt solnedgangstid. veldig deilig + med en liten spennende risk for å bli oppdaget og kastet ut. helt topp!

  2. Herleg! Pga at eg har arbeida så mykje i sommar, så har ikkje eg fått så monge dille og ikkje vore så monge plassar heller, men eg er framleis kjempeglad i å sitte på kjøkkengolv midt på natta og høyre på nattradio og sippe te.

  3. Ser herleg ut! Ei dille eg og nokre av mine vener har fått i det siste er å late som vi køyrer berg- og dalbane når vi sit på bybanen i Bergen (vi kallar det berg- og bybane). Det skjer som regel etter ein hyggeleg kveld med både vin og moreller, og det er ikkje sikkert at alle våre medpassasjerar syns det er like gøy som det me gjer, men hjelpe meg for nokre artige bilete vi har å vise til

  4. Marte: Ooh, spennende dille!

    Karoline: Radio og te er en klassiker! Selv sitter jeg vanligvis ikke på kjøkkengulvet 🙂

    Kokrorisostotinone: Jepp, vi leide.

    Lillian: Haha, jeg ser det for meg!

Comments are closed.