Lys

I juni er det fint å tenke på hvor mørkt det er i desember. I mørkets måned er det svart klokka tre på formiddagen og man har aller mest lyst til å gå i dvale. Nå derimot, er det lyst selv på natta. Og i stedet for å gå i dvale har man lyst til å sitte ute, aller helst ved et vann, med noen man liker, og aldri legge seg. Denne helga har jeg sittet ute til sent ved Burudvann på lørdag, og i Drøbak i dag. Sommer blir ikke bedre.

Har dere hatt en fin helg?

2 replies on “Lys”

  1. Det er så deilig med lyset! I helga har jeg jobba, så har slokna ganske tidlig på kveldene. Men i dag og i morgen har jeg fri! Så nå skal jeg spise frokosten min på kafé og rusle i byen i fin kjole 🙂 God mandag!

  2. Det er fantastisk med lys. Jeg husker du syntes det var usedvanlig lite zen at jeg syntes det beste med vinteren er å glede seg til våren og sommeren, men tenk på det – når vinteren er på sitt grusomste, kan vi tenke på disse lyse juninettene (i morgen snur solen igjen). Helgen min ble tilbrakt i det vakre og utrolig grønne tettstedet Hvittingfoss. Der var det Lågablues (en bitte bitte liten

Comments are closed.