Melk og kjeks

Skikkelige gode cookies, som er store, lunkne, sprø utenpå og myke inni, er noe av det beste som finnes på denne jorda. Og det skulle jo nesten ikke gått an, sånn rent logisk sett, at noe så godt kan bli enda bedre, men det blir faktisk trippelt så godt med melk til. Mmm.

Jeg har brukt Trotski og Ash sin cookieoppskift. Jeg tror grunnen til at denne oppskriften er ekstra god, er fordi man bruker så mye sjokolade (600 gram! Jippi!), og fordi man strør Maldon-salt over de.

God lørdag kjære lesere!

5 replies on “Melk og kjeks”

  1. Kan jeg spørre… Hvor mye er egentlig en "cup"? Er det en vanlig kopp? Hvordan gjorde du det? Og, tror du det er mulig å ha i litt mindre sjokolade? Jeg har melkeallergi, og sjokoladekostnadene vil fort bli rundt 120kr…

    Nina 🙂

  2. Nina: Hei! En kopp er 2,4 dl. Selv pleier jeg å bruke en liten tekopp, tror det er ca. riktig størrelse. Man kan helt sikkert ha litt mindre sjokolade, eventuelt kan man lage halv porsjon. Det blir veldig mange cookies med denne oppskriften, så det holder sikkert med halvparten. Enig at det blir dyrt med 600g sjokolade. Jeg pleier å kjøpe med én sjokolade hver gang jeg handler mat, for å fordele

  3. Nam! Ser veldig godt ut!

    Når det gjelder "kopp" som måleenhet i baking, pleier jeg bare å ta det litt på slump. Så lenge man bruker samme kopp til alt, skal det mye til for at det går galt. Med mindre man bare har halvliterskopper, da. 🙂

Comments are closed.