Snøstorm i Køben!


Har man sett ut av stuevinduet i min søsters leilighet i København denne helga, har man sett dette. Snø og mere snø. Eller snøstorm, som de søde danskene kaller det, selv om det ikke er storm.


Men vi har ikke fortvilt. For det første er vi jo nordmenn. En bartender på Nørrebro brygghus mente at det er ekstra mange nordmenn i Køben når det er snøstorm, på grunn av vår dragning mot snø og kulde.


For det andre finnes det så mange bra spise- og drikkestedsalternativer her. Ta for eksempel lille Café N i Blårgårdsgade, der vi fikk deilig middag med drikke til to personer for 90 kroner. Og best av alt? Hele menyen var vegetarisk!

For det tredje har vi vært på konsert og sett ChromaticsLille Vega. Ingen bilder derifra desverre, siden det ikke var lov med kamera. Men forestill deg et middels stort konsertlokale fylt opp med velkledde vakre dansker og poppete og fin musikk, så har du et bilde av hvordan det var.


For det fjerde har søster nummer tre kommet til Køben. Hurra! Her kan man nok faktisk snakke om en slags dragning. Vi har et kontinuerlig ønske om å se hverandre, men dersom to søstre er sammen, og den siste søsteren er i et annet land, så blir dette ønsket til et sterkt behov.

Her er jeg. Selv om jeg ser skepisktrist ut, som jeg jo gjerne gjør på bilder, så er jeg egentlig lykkelig over å ha fått søster nummer tre til byen, og over å ha spist kjempegod canneloni med spinat og ricotta på en lokal og veldig gul italiensk restaurant.

One reply on “Snøstorm i Køben!”

Comments are closed.