Verdens beste tv-serie

Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om min nye favoritt-tv-serie. Den har ikke kommet på noen tv-kanal enda, men med disse karakterene blir nok ikke dét lenge til.


Lesley-Anne er en arbeidsledig skuespiller som alltid havner i fare. Hver dag oppstår nye livstruende situasjoner. De skjer som regel når hun minst venter det, som når hun kjemmer håret sitt på kvelden eller når hun mater endene langs elva.


Jenilee er privatetterforsker og seriens femme fatale. Det skal ikke mer enn et blunk til fra henne, før hjerter settes brann. Det mange ikke vet, er at hun bærer på en mørk hemmelighet.


Howard er den onde legen som liker å være “kreativ” når han opererer. Frykt er hans hobby, og best av alt liker han å skremme Lesley-Anne.


Donna er sykepleier og har et hjerte av gull. Hun ønsker alle godt, og kildesorterer alt søppelet sitt. Noen ganger er Donna for snill, som den gangen hun ga bort hele millionformuen sin til Marvin. (Han hadde nemlig sagt at han trengte pengene til en livsviktig operasjon, men det hun ikke visste var at han var frisk som en fisk).


Marvin er byens griskeste mann. Han fikk en pangstart på karrieren da han “snublet over” et millionbeløp, og kjøpte seg et oljefelt. Det folk ikke vet er at han stjal pengene fra gode Donna.


Phyllis er blind og litt synsk. Hun leser i teblader og kan ofte på en kryptisk måte fortelle hva som kommer til å skje i neste episode. Howard er tvillingbroren til Phyllis, og det er på grunn av han og hans tvilsomme operasjonsmetoder, at hun mistet synet.

10 replies on “Verdens beste tv-serie”

  1. haha! jeg liker at phyllis er "litt" synsk. Og så lurer jeg på om hun Jenilee kanskje er i ferd med å innlede et forhold til Marvin, som selvfølgelig bare er et skalkeskjul for å finne ut hva som faktisk skjedde med Donnas millioner… Veldig spent på neste episode! Men hva er det serien heter?

  2. tinekatrine: Bra observert! Kanskje er hun OGSÅ en svindler som lyver om sin blindhet for å realisere sine onde visjoner?

    Van: Donna gave Marvin the money, but not so that he could buy an oil field

    Marte, Hilde og Kristin: Serien har ikke noe navn enda. Kom gjerne med forslag!

  3. jeg liker tanken på at phyllis er en svindlersk spåkone! det er liksom ikke helt pk hvis alle kvinnene er gode og snille mens mennene er onde. kanskje howard egentlig har et hjerte av gull, men han skjuler sin myke personlighet bak en hard maske? kanskje donna koker kattunger i hemmelighet?

Comments are closed.