God helg!


Her er noen ekstremt bra tips for helga:

# 1: I morgen (lørdag) spiller Peter Berry & The Shake Set sin svært så dansbare 60-talls beatmusikk på Gamla. Bildet over er fra da de spilte i bryllupet til en venninne for noen år siden. Det er en av de morsomste festene jeg har vært på, noensinne, mye på grunn av all dansinga.


# 2: Se en film (mens du spiser noe godt). Etter en høst med veldig lite kinogåing, har jeg brukt de siste ukene på å hente meg inn. Noen av filmene har vært elendige (som The tourist), mens andre har vært veldig veldig gode. Mine tre favoritter har til felles at de er hysterisk morsomme, klump-i-halsen rørende, varme, har fantastiske karakterer og handler om moderne familier og gamle vennskap. (To av filmene er også like ved at de har mange grønnsakshagescener. Det kan jeg som grønnsakselsker like). Så har du tid til overs denne helga, anbefaler jeg deg å se The Kids Are Alright, Toy Story 3 og Another Year. Sistnevnte så jeg på kino i går, og i dag har jeg ikke tenkt på stort annet.


# 3: Spis sushi. Mmm, sushi. Jeg er særdeles uoriginal når det kommer til sushi. Det blir alltid kappamaki med avokado, og misosuppe først. Men hvorfor endre vaner når man er så fornøyd med de man har? Eat Sushi & Wok i Akersgata har god og ganske rimelig sushi.

Hva er dine planer for helga?

4 replies on “God helg!”

  1. Bra helgeting å gjøre 🙂 Jeg har selv alt spist sushi (skjønner veldig godt greia med å velge noe man vet man liker – jeg gjør det sjøl). Og nå venter film og godis før jeg skal tjene litt penger og selge massevis (forhåpentligvis) av bøker i morgen.

    God helg 🙂

Comments are closed.