Nøttestek til julaften

8 Kommentarer på Nøttestek til julaften

 1. Kikertterroristen
  Monday, 19. December 2011 11:40 am

  Både Norsk Vegetarforening, VeganMisjonen og Vegetarbloggen har gode oppskrifter på vegansk nøttestek! Hittil i desember har jeg laget 3 ulike typer nøttestek, ho-ho (man må jo trene seg opp til julaften). Dessuten er VeganMisjonens vegisterkaker (veganske medisterkaker) ekstremt gode! Nam.

 2. Emma
  Monday, 19. December 2011 11:57 am

  Selv tror jeg at jeg skal prøve Veganmisjonen sin, da jeg prøver å kutte ned på meieriprodukter, men din høres veldig god ut også :)

 3. FrkPalmer
  Monday, 19. December 2011 12:22 pm

  Jeg skal også spise nøttestek. Ifjor lagde jeg en veldig god en med peanøtter og litt karrikrydder, ble overraskende godt. Har prøvd veganmisjonen sin også, og likte den også, men følte selv den trengte litt saus til.

 4. Michaela
  Monday, 19. December 2011 4:35 pm

  Det er så morsomt å se hvor mange ulike måter man kan lage en nøttesteik på! Hr hverken hørt om cottage cheese eller rømme. Jeg brukte masse flere nøtter og kikerter i fjor, i tillegg til en drøss ulike krydder. Min ble riktignok litt tørr, men jeg hadde gulrot og appelsinsaus til, hvilket høres veldig merkelig ut. Men var sykt godt.

 5. koffeine
  Monday, 19. December 2011 4:52 pm

  Vi lager noe i denne duren til jul :) Driver og grubler litt på hva jeg skal lage 2. juledag, når resten av familien har pinnekjøtt. Det hadde vært så fint å finne noe som passer til kålrabistappe, for det er jo SÅ godt!

 6. Adele
  Thursday, 22. December 2011 3:51 am

  Jeg skjønner ikke helt poenget med å spise "dyrevennlig" (altså ikke kjøtt) når du klarer å presse så mye lidelse inn i en oppskrift. Både egg- og melkeproduksjon utgjør enorme belastninger for dyrene, og er igrunn ikke mer forsvarlig å konsumere enn kjøtt. Jeg vil som Kikertterroristen anbefale en vegansk nøttestek, så ingen dyr trenger å lide, og ikke du heller, for de smaker

 7. Anonymous
  Saturday, 1. December 2012 1:16 pm

  Cottage cheese har oftest løpe i seg. Enkelt å lage ferskost selv.Blir helt vegetarisk.. Sjekk Panir/ Paneer, indisk variant på ferskost..selv bruker jeg bare sitronsaft for å "skjære" melka til ost..:-) Det blir nøttestek her og- denne hørtes bra ut!
  Tine har osten Norbo, Snøfrisk hvitost, og de fleste kremoster, i løpe- fri varianter.. Olav