Velkommen!

Etter en lang dvale er jeg tilbake igjen på ny adresse og med nytt design (Mariell har laget design, jeg har laget header). I sju år har jeg blogget og det er virkelig noe av det beste jeg vet. Både det å ha en egen og det å lese andres. Det er personlig, man får innblikk i andres liv, verden blir både større og mindre på samme tid, man blir inspirert og lærer stadig nye ting. Noen synes ingenting er mer intetsigende og kjedelig enn et bilde av et frokostbord. Jeg derimot, kjenner jeg blir glad langt inn i sjela av et fint komponert, men ikke for stylet frokostbilde.

Elri skrev på sin nye fine blogg at blogging er speil på hva som foregår i verden og at mange blogger av samme årsaker som folk skriver bøker, lager filmer, skaper musikk og maler bilder og holder på med performancekunst. Jeg kunne ikke vært mer enig. De som trekker fram et par fjortisblogger og sier at dette er blogging eller de som sier at matblogging er å ta likestillingskampen mange år tilbake, de kan ta seg en banan. For på samme måte som det finnes god og dårlig musikk og mange musikksjangre, så finnes det et bredt spekter av blogger og blogglesere. Det er fint mulig å både lese og skrive en bakeblogg og likevel bry seg om andre ting enn baking. Man kan til og med si at mat er politkk, og at det å for eksempel fremme et sunt vegetarisk kosthold er å være samfunnsengasjert.

Noe som er skikkelig kult er at mange av de beste bloggerne er jenter. Av de tjuefire bloggene i favorittlista mi, er samtlige skrevet av jenter.

På ekstremt bra utrolig fint blir det mer vegetarmat, mer utflukter og kanskje et bilde av Muskatt innimellom. Håper dere følger med videre!

18 replies on “Velkommen!”

  1. Jeg så den nye bloggen din først nå, jeg! Superfin!!! Og så flotte bilder du tar, de kom virkelig fram med det enkle og delikate designet. Gleder meg til mer! Og så ble jeg hoppende glad og overrasket over å bli referert til! 🙂 Er på Lanzarote (av alle steder! Men hurra!!!) og med nett-tilgang i leiligheten, i kombinasjon med mange alenekvelder etter at superdatter har sovna, og mann på turne, taler vel for et nytt innlegg på bloggen min også snart. Klem til deg!

  2. Veldig kult, Hanne, gratulerer med ny blogg! Takk for dette innlegget, presist og sant. Blogging er virkelig større enn hva de fleste kan ane, kunnskap videreutvikles og deles med lysårsfart, det er ekstremt gøy!

  3. Veldig godt skrevet. Jeg er så engi!
    Men viktigst, veldig hyggelig å ha deg tilbake! Jeg satte så stor pris på bloggen din, og gleder meg til å følge med videre 🙂

Comments are closed.