Gjør vinteren levelig

Marte spurte i innlegget Farvel New York hva som gjør vinter-Norge levelig for dere. Gunnhild svarte i en kommentar at det beste med vinter-Norge er at man kan glede seg til våren. Først syntes jeg dette hørtes litt deprimerende ut (for ikke å snakke om veldig lite zen), men så kikket jeg på vår- og sommerbildene mine og bestemte meg for at jeg er enig med Gunnhild og at det er langt i fra deprimerende å glede seg veldig til noe. For det gjør jeg virkelig. Jeg gleder meg veldig til våren.


Å sitte ute, i tynne klær, med gode venner og med masse vårglade folk rundt seg.


Se ut av vinduet og rett inn i det blomstrende kirsebærtreet.


Sykle absolutt overalt.


Danse sykkeldansen som en hyllest til det å kunne sykle overalt.


Være i St.Hanshaugenparken, i Sofienbergparken, i Kristparken, i Kampenparken, på Idioten, på Gressholmen, på Hovedøya eller på Langøyene og spise grillet halloumi


og hoppe strikk


og klemme på og klatre i trær.


Det er grønt hvor enn man ser.


Sitte ute og spise frokost mens man leser avisen.


Ha på seg shorts, sitte i en solstol med beina i været og en bok i fanget.


Henge ute hele dagen med de man liker best.


Være ved sjøen så mye som mulig. Danse bryggedansen og lyrisk bryggeballett på kvelden.


Sitte på uteserveringer med lyslenker og utsikt over byen til langt på natt.


Vårtegn som sier at nå den her.

Hva gleder du deg til med våren?

4 replies on “Gjør vinteren levelig”

  1. jeg gleder meg til å trille min gamle dbs ut fra garasjen. til den første sykkelturen på bar asfalt, og til den første sykkelturen etter at all grusen har blitt feid vekk fra gatene. jeg gleder meg til den dagen når alle plutselig og helt samtidig bestemmer seg for at det er på tide med den første utepilsen, og til at folk liksom skal smelte og bli ledige og løse i takt med at snøen forsvinner!

  2. Nå har du rett i at det var en ganske deprimerende kommentar jeg kom med sist, og jeg var både nedfor og vinterlei da jeg skrev den, men jeg synes det er fint å glede seg til våren. Noe av det beste med vinteren er jo at den fungerer som en kontrast til våren og sommeren og slik forsterker de deilige sidene ved de mer behagelige årstidene.

Comments are closed.