Kafékatter


Det varmer mitt katteglade, Muskatt-savnende hjerte å se at mange av kafeene her i Amsterdam har sin egen katt. Disse kattene oppfører seg som om de eier stedet, er totalt uinteresserte i kafégjestene og bruker heller tiden sin på å patruljere rundt i lokalet og kose med betjeningen. Det ser dessuten ut som at flere av disse kafékattene er i familie med hverandre, siden flere av de har hvit pels med rødbrune flekker. Eller kumønster, som Øyvind kaller det. Kaffe og eplekake smaker enda bedre med en katt i rommet!

6 replies on “Kafékatter”

  1. Åh jeg elsker katter, og det er slik en bonus når det viser seg å rusle en rundt på steder man besøker! Som i de støvete, tettpakkede plateforretningene i New York, de har også gjerne en ekstra innehaver med hale… Koselig! Håper du nyter Amsterdam. Riktig godt nytt år, forresten!

  2. tenk at dei har kafekattar då! så herleg! Eg har høyrt om at dei har pet cafes i japan, der folk går for kosa med ein hund eller ein katt om dei bur i ein leilighet der dei ikkje kan ha dyr… men eg visste ikkje det fantes kattar på kafear i europa! eg vil besøka ein:p

Comments are closed.