Kjøttfri mandag: Den ultimate veggissandwichen

Siden jeg for tiden befinner meg i San Francisco, tusenvis av mil unna kjøkkenet mitt, blir det ingen vanlig oppskrift på denne kjøttfrie mandagen. Til gjengjeld får dere et bilde av denne intet mindre enn fantastiske vegetarsandwichen jeg spiste på Sebastian’s i Cambria, og som jeg tror det er fullt mulig å gjenskape på norske kjøkkener. Du trenger to skiver med saftig og godt brød, litt coleslaw, avocado, rødkål, karse, tomater, gulost, grønne salatblader og skivet sopp. Legg alt oppå hverandre og nyt.

God mandag!

5 replies on “Kjøttfri mandag: Den ultimate veggissandwichen”

  1. Hei Hanne! Etter et langt opphold i Nepal har jeg endelig bestemt meg for å bli vegetarianer. Egentlig er det noe jeg har tenkt på lenge, jeg har aldri spist så mye kjøtt, men jeg har alltid trodd at det ville bli vanskelig å slutte helt. Men etter å ha bodd et sted hvor nesten alle spiser vegetarisk, forstod jeg hvor enkelt det er. Og hvor mye god mat man kan lage! For eksempel søtpotetsalaten

Comments are closed.