Påsken

Her kommer noen bilder, litt på etterskudd, fra påskeferien forrige uke. I år gikk det opp for meg hvor fabelaktig denne ferien egentlig er. Jeg er stor fan av jula, men den er veldig mørk og venner er som regel opptatte i familiemiddager. Jeg elsker jo sommeren, men ofte har man ferie på forskjellig tidspunkt. I påska derimot, har alle fri, byen er nesten øde, men det er alltid mange hjemme likevel. De første dagene satt jeg mye på balkongen med en bok i fanget.

Vi hadde lange, gode frokoster.

Og spilte brettspill. Muskatt ville også være med.

En helt tom t-banestasjon.

Vi fikk reist litt også. En dag i Lier og en dag i Kragerø.

Det var ganske kaldt, men det gjør liksom ikke noe når man kjenner at våren og sommeren er på vei.

Noe av det skumleste i verden er å gå på is som er tynnere enn to meter tykk. Denne isen var ikke tykk i det hele tatt, og selv om det sikkert var trygt å gå på den, får jeg vondt i hjertet bare av å se på dette bildet.

En skikkelig fin påske!

6 replies on “Påsken”

  1. Påske er kjempegøy! Som du sier så er det mange som har fri, og i år var det jo helt perfekt påskevær hele påska! I alle fall var det det i Ålesund. Ikke at dette hjelper, men for noen kvelder siden så var det en liten hjort som hadde gått igjennom isen på vannet ved huset mitt. Heldigvis hadde noen ringt brannvesenet, og de kom med stiger og lykter og de fikk reddet den lille stakkaren. Kom bare

Comments are closed.