Selvportrett foran speil.


For en usedvanlig innholdsløs uke dette har vært! Jeg har ikke gjort noe, annet enn å jobbe. Det mest spennende som skjedde i livet mitt den siste uka var at jeg fikk en pakke i posten. Pakken inneholdt en strikkejakke jeg har kjøpt på ebay, i gave til meg selv, tusen takk, for 14 dollars. På de to bildene over, titulert “Selvportrett foran speil” #1 og #2, ser dere hvor glad jeg ble for denne jakken. Ikke bare er den av den mykeste ull, den varmer også. Dessuten er den håndstrikket av en dame med det fine navnet Mildred Hemingway.

Hva er det mest spennende som skjedde med dere denne uka?

7 replies on “Selvportrett foran speil.”

  1. Det mest spennende som skjedde var da jeg gikk på butikken for å kjøpe smågodt, og jeg trodde at de ikke hadde flere sure sitronlepper igjen, og spør kassapersonen med en nedslått stemme om det stemmer, og så viser det seg at, nei, her på bakrommet har vi en hel kasse med gode, seige, ferske sitronlepper.

  2. Den var kjempefin! ^^

    Det mest spennende var at jeg hadde bursdag, og ble kidnappet til en feiring, de hadde håndjern og finlandshette! Og så hadde jeg en fantastisk lørdagskveld i går, med lasagne og vin, selv om alle var mette fra før.

  3. Det mest fineste som skjedde med meg denne uka var da jeg kom hjem fredag etter fire timer med volleyballtrening og mamma hadde lagd hjemmelaget pizza og leid film og kjøpt godteri og det var helg og jeg var bare veldig veldig glad.

Comments are closed.