Tre, to, en…


Kjære dere,

Om tre dager er det fredag og nedtellingen, som har vart i flere måneder, er over. Det er altså ingen hvilken som helst fredag det er snakk om. I hele høst og i hele vinter har Øyvind jobbet natt og dag med to album, og gjett hva, på fredag slippes de begge. Det vil si, både Signs of Fervent Devotion med Rumble in Rhodos og The Architect med Jens Carelius. Selv synes jeg begge albumene, på hver sin måte, er så inni hampen bra at fyrverkeri burde skytes opp, en minnedag burde opprettes og en gatefest burde spontant oppstå for å feire at noen har klart å lage noe så bra. Bare hør selv! Det går ikke an å ikke danse når man hører Carve Visage med Rumble. Og ikke si at det ikke treffer deg et sted langt inni der når du hører Between The Hours med Jens. Bare finn fram de fineste gatefestklærne dine, du. Det er på fredag det skjer.

Hilsen,
Ikke helt upartisk

4 replies on “Tre, to, en…”

  1. Jeg skal ta på meg gatefestklær på fredag, og søke opp begge på Wimp eller Spotify. Og kanskje danse litt i stua, i hvert fall.

    Hihi, kjenner godt til "Ikke helt upartisk" siden kjæresten min er musiker. Jeg synes de burde a-listes på P3 og få spille på alle festivalene i hele Norge. Og verden.

Comments are closed.