Ville dyr og laserstråler

Husker dere at jeg fortalte om innspillingen av Rumble in Rhodos sin musikkvideo tidligere i sommer? Jeg har visst glemt å fortelle det, men nå er den altså ferdig! Det er hippier, ville dyr, laserstråler og slow motion afrikansk dans i skjønn forening. Og hvis dere titter ekstra nøye, så klarer dere kanskje å skimte meg i det jeg gjør min debut i på YouTube, – som statist i ca. ett sekund.

4 replies on “Ville dyr og laserstråler”

  1. Var på konserten deira i Bergen forrige fredag – då avslutta dei med denne – heilt fantastisk! Etterpå prøvde eg hardt å framstå som gal fan – dessverre hadde eg nok ikkje gjort heimeleksa mi godt nok (Øyvind såg litt skeptisk ut) 🙂
    Og gratulera med Youtube-debuten – neste gong ser vi deg som hovudrolleinnehaver (fortrinnsvis i filmatiseringa av Verdens beste TV-serie)?

  2. Var det deg Øyvind snakket med i Bergen? Da har jeg hørt om deg. Veldig gøy at du kjente igjen Øyvind fra bloggen 🙂

    Og veldig god idé dette med at jeg skal spille hovedrollen i verdens beste TV-serie. Så god skuespiller som jeg er, må jo det bli en suksess.

Comments are closed.