Bli en sunnhetskomet!

6 Kommentarer på Bli en sunnhetskomet!

 1. Siri
  Thursday, 22. September 2011 9:14 pm

  Løpe. (Hilsen jente i løpetights)

 2. sukkerspinnet
  Thursday, 22. September 2011 10:02 pm

  Jeg tenker mer sånn:
  1. Har jeg råd til det?
  2. Tar det lang tid å tilberede?
  3. KLARER jeg å tilberede det?
  4. Blir jeg mett av det?

  Og så kommer vel de andre tingene fra punkt fem og utover :)

 3. Hanne
  Friday, 23. September 2011 8:07 am

  Siri: Så du er en av dem ;) Bra!

  Sukkerspinnet: Jeg tenker også på disse tingene; om jeg har råd har jeg jo nevnt. Det meste av ting jeg lager tar under en halv time å tilberede og er veldig overkommelig å få til. Og når det gjelder dette med å bli mett, så er det vel egentlig bare snakk om mengde? :)

 4. koffeine
  Friday, 23. September 2011 9:06 am

  Jeg tenker omtrent likt når jeg handler! Er egentlig ganske opptatt av at maten jeg spiser skal være sunn, samtidig som jeg ikke er redd for å spise usunne ting innimellom.

  Som nyinnmeldt i SATS må mitt beste sunnhetstips bli trening! Jeg har riktignok bare vært medlem i ei uke, og foreløpig gjør det mest bare vondt å trene. Men jeg føler meg veldig blid etterpå. Og å være blid = sunt.

 5. Maria
  Friday, 23. September 2011 12:28 pm

  Noe jeg øver meg på å bli bedre til: Bytt ut fredags-og lørdags (evt. også andre ukedagers…) kosen med sunne alternativer!
  F.eks kan man varme solsikkekjerner i tørr panne og blande med valnøtter, rosiner og litt salt (putt oppi det du liker av sånne ting) Kjempegodt OG kjempeenkelt! :) Evt litt mørk sjokolade (det er jo tross alt helg). Fruktsalat med vaniljekesam, havrekjeks og

 6. Helene
  Friday, 23. September 2011 12:53 pm

  Jeg vel egentlig "Skal ikke inneholde dyr" som førstekriterium, men jeg tenker som regel mer på at det skal være sunt. Å unngå kjøtt er egentlig veldig lett om en bare skal tenke god mat :)