En skikkelig god salat. Med artisjokk!

ekstremtbra.com artisjokksalatJeg regner med at flere av dere følger Green Kitchen Stories. Jeg har i alle fall fulgt bloggen i flere år, jeg har appen og jeg har kokeboka. Det er vegetarisk, det er sunt og ingen lager mer innbydende mat. I dag prøvde vi rødkålsalaten deres til lunsj og den var ikke noe annet enn fantastisk god. Vi lagde kokebokversjonen uten valnøtt og appelsin, ikke bloggversjonen. Druer, masse ovnsbakt artisjokk og krispy kål: jeg mmmm-et meg gjennom hele måltidet. Vi byttet ut rød ris med quinoa, og det funket fint. Anbefales!

3 Kommentarer på En skikkelig god salat. Med artisjokk!

 1. Cathrine B
  Wednesday, 7. May 2014 8:32 am

  Det ser skikkelig delikat ut!:)

 2. mariell
  Wednesday, 7. May 2014 11:45 am

  takk for tipset! slit med å finna økologiske druer her i london, men neste gong eg finn det skal eg definitivt laga denne.

 3. Nadja
  Tuesday, 13. May 2014 10:04 pm

  Så godt det hørtes ut. Skal prøves.