Kjøttfri mandag: Linsesalat med rotfrukt og feta

5 Kommentarer på Kjøttfri mandag: Linsesalat med rotfrukt og feta

 1. mariell.
  Monday, 20. August 2012 1:02 pm

  nam! dette skal eg laga neste veke! etter å ha flytta til england har eg innsett at eg ikkje likar vanlig fetaost, berre norsk versjon. som fra apetina og fra sultan(!), så eg må gå above and beyond for å få tak i ku-feta til dette!

  • Hanne
   Tuesday, 21. August 2012 5:00 pm

   Finnes det mange typer feta? Alt man ikke vet… :) Fordelen med denne salaten er at den passer perfekt som restemat til lunsj i dagene etterpå.

 2. Lille frøken prosess
  Saturday, 25. August 2012 4:23 pm

  Denne blir lunsj i mårra! Passer perfekt med mitt forsett om å bruke rødbete i mat i løpet av høsten :) Hvor mye har du stekeoven på?

  • Hanne
   Sunday, 26. August 2012 9:09 pm

   Da har vi like forsetter :) Jeg tror jeg hadde stekovnen på ca. 170.

 3. Wanja B
  Thursday, 30. August 2012 6:25 pm

  Så fantastisk glad jeg ble da jeg fant bloggen din. Den er helt magisk med masse oppskrifter og fine turer. Jeg vil også dra til San Fransisco. Kommer nok til å stikke innom for å se nye oppskrifter.