Marte og Hanne, Hanne og Marte

Hei dere lesere:

Nå har vi blogget sammen i fem fine år. Først i over tre år på bloggen Hoppe strikk! og så i snart halvannet år her på ekstremt bra utrolig fint. Det har vært morsomt og fint og inspirerende, og bloggen har liksom vært motorsykkelklubben vår. Vi har bodd på samme kontinent i våre år som sambloggere, og både danset og dratt på utflukter sammen. Nå har dette forandret seg, som dere kanskje vet: Hanne bor fremdeles med katt og mann i Oslo, der hun prøver å lage den perfekte risotto, mens Marte har flyttet til San Fransisco, der hun jobber som journalist, drikker kokosvann og spiser vegetartacos.

Vi synes denne kontinentale endringen er en god anledning til å gjøre noe vi har tenkt på en liten stund, nemlig gå solo.Vi elsker å blogge med hverandre, men føler oss klare for å prøve oss i bloggverdenen på egenhånd og dyrke våre egne stemmer.

Så sånn blir det nå: Hanne fortsetter alene med ekstremt bra utrolig fint og Marte starter rykende ferske Poppyland på andre siden av Atlanteren. Marte blir dessuten leder av ekstremt bra-fanklubben, mens Hanne blir president i I <3 Poppyland-klubben. Poppyland er Martes California-guide om naturopplevelser og naturlig californisk mat, som kjempetrær og blodappelsiner, og her på ekstremt bra blir det mer om Oslo, vegetarmat og livet. Og kanskje litt om katter.
Vi håper at dere følger med på ferden, alle sammen, for vi digger å blogge for dere!

Marte & Hanne

PS. Husk å følge Poppyland på Bloglovin her.

6 replies on “Marte og Hanne, Hanne og Marte”

Comments are closed.