Melk og kjeks

5 Kommentarer på Melk og kjeks

 1. Mira
  Saturday, 5. November 2011 2:07 pm

  Åh, de ser fantastisk gode ut.

 2. Anonymous
  Sunday, 6. November 2011 10:39 pm

  Kan jeg spørre… Hvor mye er egentlig en "cup"? Er det en vanlig kopp? Hvordan gjorde du det? Og, tror du det er mulig å ha i litt mindre sjokolade? Jeg har melkeallergi, og sjokoladekostnadene vil fort bli rundt 120kr…

  Nina :)

 3. Hanne
  Monday, 7. November 2011 12:07 am

  Nina: Hei! En kopp er 2,4 dl. Selv pleier jeg å bruke en liten tekopp, tror det er ca. riktig størrelse. Man kan helt sikkert ha litt mindre sjokolade, eventuelt kan man lage halv porsjon. Det blir veldig mange cookies med denne oppskriften, så det holder sikkert med halvparten. Enig at det blir dyrt med 600g sjokolade. Jeg pleier å kjøpe med én sjokolade hver gang jeg handler mat, for å fordele

 4. koffeine
  Monday, 7. November 2011 3:55 pm

  Nam! Ser veldig godt ut!

  Når det gjelder "kopp" som måleenhet i baking, pleier jeg bare å ta det litt på slump. Så lenge man bruker samme kopp til alt, skal det mye til for at det går galt. Med mindre man bare har halvliterskopper, da. :)