Come another rain down.

I dag er tydeligvis dagen hele byen skal vannes. Det øsepøseregner! Og da har man egentlig bare to muligheter. Enten kan man sitte inne å se på film mens man spiser noe godt, som for eksempel hummus eller eplepai, eller så kan man lære av tidligere filmer og utnytte den strålende muligheten regnvær faktisk er. For når regnet er så kraftig og lager så mye lyd som det gjør nå, kjennes det ut som at det vil noe.

For eksempel kan det hende at regnet vil at du løpe ut i det og si til din utkårede I love you most ardently, slik en gjennomvåt Mr. Darcy sier til Elisabeth i Pride and prejudice. Evenetuelt kan du dra på rotur og ha latterkrampe slik Noah og Allie gjør i The Notebook. Hvis du vil, kan du også konfrontere din ropartner med noe du har grublet på i mange år. Regnværet vil gjøre denne konfrontasjonen ekstra dramatisk.

Hvis du foretrekker dansing fremfor dramatikk når det regner, kan du jo ta med deg dine nærmeste venner og å arrangere gruppedansing i det skumleste nabolaget du vet om, slik de gjør i Step Up 2.

Hvis ingen av disse forslagene frister, kan du gjøre som jeg gjorde halv fem i natt, nemlig å sykle en halv mil i regnet. Jeg var søkkvåt da jeg kom hjem, og det var en av de fineste sykkelturene jeg har hatt på lenge.

God søndag!

6 replies on “Come another rain down.”

  1. Som oftest liker jeg regn. Jeg likte forslagene dine veldig godt, spesielt det med dramatiske konfrontasjoner i robåt. Kanskje jeg kan vise mine regn-skeptiske venner dette innlegget når de ikke skjønner hvorfor jeg liker regn. Og kanskje tar jeg en nattur i regnet, siden jeg har en del fridager og sene kvelder for tiden.

Comments are closed.