Helg!

Noe av det beste med helg er at jeg får tid til å spise ordentlige frokoster, og ikke bare et eple og en kopp te, som det så ofte blir på hverdager. I teorien kunne jeg vel hatt lange, gode, næringsrike frokoster mandag til fredag også, men som det b-mennesket jeg er virker det helt umulig i praksis. Derfor er det ekstra skjønt med helg. Jeg har også en kjæreste som hver helg lager de deiligste frokoster til oss. Når det gjelder matlaging har jeg alltid foretrukket middager og baking, mens han er på sitt mest kreative tidlig på morgenen, lørdager og søndager. Flaks for meg altså.

Ha en fortreffelig søndag, kjære dere!

3 replies on “Helg!”

  1. Deilig da! Jeg er helt enig med deg 🙂 På hverdagene må jeg stappe i meg to brødskiver på fem minutter, mens i helgene tar jeg det helt med ro og lager gode og spesielle frokoster 😀 Deilig ^^

  2. Det så kjempegodt ut 🙂 Jeg har heller aldri tid til ordentlig frokost i hverdagene, egentlig ikke tid til frokost i det hele tatt! Men i helgene, eller på fridager, da må man jo lage seg noe ordentlig godt 😀 Jeg liker ferske rundstykker og godt pålegg, det minner meg om hytteturer, faktisk!

Comments are closed.