Kjøp og cellulitt

Det finnes alltid en ny kroppsgreie vi jenter kan skamme oss over, hvis vi bare blir gjort oppmerksomme på det. Og takk og lov for det. Hadde jeg ikke blitt fortalt hvor heslig ekkelt tommelskrittet mitt egentlig er, hadde jeg sannsynligvis fortsatt med å vise det fram i full offentlighet, som om det var den naturligste ting i verden. Nå som jeg vet, derimot, kan jeg både skjule det og gjøre det jeg kan for å redusere hesligheten.

En annen ting jeg burde vært dødelig flau over for lenge siden, men som jeg desverre ikke har tenkt på før nå, er albuevalken min. Tenk at jeg har gått rundt blant folk, seende ut sånn her! Heldigvis ble jeg nylig påminnet av Steven Colbert at den sikreste veien til økonomisk sikkerhet jo er å finne på nye ting (skammovasjoner) kvinner kan føle seg usikre på, for så å selge oss løsningen på problemet. Dette betyr at jeg forhåpentligvis kan finne både tommelskrittvoks og albuevalkekrem i butikken snart.

Jeg opplever en Colbert-revival for tiden! Sjekk han ut her.

6 replies on “Kjøp og cellulitt”

Comments are closed.